4 Şubat 2009 Çarşamba

Çağdaş Onur Öztürk ile Hasbihal Etmek İçin..

Doğruluk Ekseni dizisinin başarılı oyuncusu Çağdaş Onur Öztürk internet ortamında sevenleriyle buluştu...Kendisine sorulan soruları izni dairesinde cevaplandırıp izleyenlerini memnun eden Onur Bey ile hasbihal etmek sorularınızı yöneltmek istiyorsanız samanyolufanlari hasbihal başlığına tıklamanız yeter.. ;)

ve değerli oyuncumuz ile ilgili kısa bir ön bilgi olsun ;)

buyrun bakalım çağdaş onur kimdir??

1979 doğumlu, Anadolu ünv. Devlet konservatuarında eğitimine devam ediyor. Aynı zamanda mimar. “Gazi” dizisinde rol almıştı. Doğan: Sırma’nın kuzeni. Sırma ile evlenmek isteyen ve bunun için her türlü oyuna baş vuran bir karakter

(açıkçası (doğruluk Ekseni dizisini izleyenler bilir..) bu doğan karakteri gerçektende psikopat denilecek türden birisi.. fakat bunun altında yatan nedenleri dyunca insan ne yaparsa yapsın bu karaktere karşı sempati duyuyor.. Dizide rolü gereği annesi babası tarafından kovulmuş bir karakteri oynuyor Onur bey.. öyle bir karakter ki babasından istediği sevgiyi görememiş.. gördüğü tek şey kötülük. annesi zaten yok,küçük yaşta babası tarafından kovulmuş, kendisini terk etmiş.. akrabalarından ise istediği yardım eli uzatılmayınca içinde biriken kin ayaklarının üzerinde durmayı öğrendiği zaman ortaya çıkıyor..
bakalım dizimizin geleceğinde doğan karakterine ne olacak?? kötülüklerine devam mı edicek.. bir müddet sonra hatasını anlamasına vesile olan birisi kasabaya mı gelicek...elbette bu soruların yanıtı ilerki bölümlerde saklı... )
Onur bey ile hoş dakikalar geçirebilmenizi umuyorum..
fakat şimdiden söyliyeyim tahmin ettiğiniz üzere kendisi çok yoğun.. ve mesajlarımızı müsait olduğu zamanlarda yanıtlayabiliyor.. Sabırsızlık gösterip değerli oyuncumuzu sıkmamanız dileğiyle.. ;)

2 yorum:

ömer faruk dedi ki...

abi senin hayranınım çok güzel oynuyosun

kelebq dedi ki...

Onuur seni başarılı bir sanatçı olarak görmek gururlandırdı beni.tesadüf üzeri deildi seni bulmam,ama inanki çok mutlu oldum resimlerini ve çalışmalarını görünce.daha büyük başarılara imza atman dileğiylee.
Yelda Özten:)